I nuläget är G.O.A.T Sports Training Facility öppet precis som vanligt. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och Regeringens information och uppdaterar direkt om läget skulle förändras.

Vi har en anläggning med ett begränsat antalet medlemmar. Du som medlem slipper trängas på gymmet och risken för smittspridning är därmed mindre. Om du är fullt frisk så är du välkommen att träna hos oss.

Vi vill dock att du tvättar händerna och använder handsprit när du kommer in till gymmet. Handsprit finns utplacerat vid ingången samt på utvalda ställen. Efteråt är det viktigt att du torkar av använd utrustning med desinfektionsspray.

Våra åtgärder

Det är viktigt för oss att du som medlem skall känna dig trygg. Vi har därför satt in följande åtgärder.

Extrainsatt städning

Vi har ökat städfrekvensen för att säkra att du har en ren miljö att träna i, både i omklädningsrum och bland redskap och maskiner. Vi kommer att vara extra noggranna med att rengöra ytor som ofta kommer i kontakt med händer.

Informerad personal

Vi har instruerat all vår personal om riktlinjer som gäller på gymmet. Vi håller dom även uppdaterade med tanke på att situationen hela tiden förändras och därmed myndigheternas rekommendationer

Gruppträningspass

Våra gruppträningspass är sedan tidigare begränsade till 12 person, så att både du som deltagare, men också som medlem, skall slippa att trängas i gymmet.

När det kommer till företags- och föreningspassen så tar vi individuella dialoger med respektive organisation för att minimera risken för alla besökare.