FC Stockholm

FC Stockholm

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2021 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna – hur svår uppgiften än är.

GOAT Sports är det dedikerade styrke- och konditionsteamet för FC Stockholm sedan 2020.

FBK Balkan

FBK Balkan

FBK Balkan är en anrik fotbollsförening som grundades år 1962 och spelar förnärvarande i division två. Klubben har fostrat många fotbollsspelare genom åren, bland annat Zlatan Ibrahimovic. Föreningen satsar på att stiga genom divisionerna och har därför gjort flertalet satsningar. En av dessa satsningar är att höja prestationsförmågan och minska skadebenägenheten bland sina spelare med hjälp av GOAT Sports.

GOAT Sports är det dedikerade styrke- och konditionsteamet för FBK Balkan sedan 2020.

GOAT Baller | WIT Academy

GOAT Baller | WIT Academy

GOAT Baller fokuserar på människan bakom racket genom individuell- och gruppträning.

Inom WIT Academy fokuserar man på elitsatsande kvinnliga atleter med träning maximerad efter deras fysiska förutsättningar.

GOAT Baller samarbetar även med grupper och organisationer för att anordna evenemang, träning samt tävlingar inom tennis och padel.

GOAT Sports står för träningprogram och rehab för GOAT Baller’s och WIT Academy’s satsning.