Tjänster

Screening

Screening

Screeningen ger oss data över hur din kropp mår i förhållande till dess idealbild. Vi omsätter denna data i skräddarsydda program som matchar dina mål och preferenser.

Vår screening är uppdelad i två delar, ”Bas” och ”Avancerad”:

 • Bas-screeningen fokuserar på livsstil och smärtor samt formar ditt träningsprogram med hänsyn till dina preferenser och mål.
 • Avancerad screening kartlägger din kropp fullständigt för att skapa det optimala träningsprogrammet, med hänsyn till dina preferenser och mål.
Elitträning

Elitträning

Vi sätter din elitsatsning i fokus med grenspecifik fysträning som är skräddarsydd efter dina behov och mål. Baserat på sport samt utövningens nivå, så utgår vi från ditt nuläge och periodiserar därefter, vare sig det gäller försäsong eller högsäsong. Din satsning oavsett målsättning börjar här!

Viktminskning

Viktminskning

Ta de första stegen mot viktnedgång och bibehåll ditt momentum. Våra erfarna coacher hjälper dig att sätta realistiska mål genom kontinuerlig träning och en anpassad plan som tar hänsyn till din nuvarande fysiska och mentala status. Påbörja din resa mot dina mål med oss.

Motionär

Motionär

Gör varje träningspass meningsfullt i det långa loppet. Vi fokuserar på att coacha dig genom dina träningspass och höja din träningskompetens från dess nuvarande nivå, vilket gör din träningsresa både roligare och mer hållbar på lång sikt.

Rehabilitering

Rehabilitering

Skador behöver inte begränsa vår vardag. Vi analyserar orsakerna bakom dina skador och skapar en skräddarsydd rehabiliteringsplan med målet att återställa din fysiska hälsa och oberoende av yttre hjälpmedel. Vi börjar om från grunden för att säkerställa en fullständig återhämtning.

Klubb och Förening

Klubb/Förening

GOAT Sports fungerar som det perfekta komplementet till er stab eller träningsstruktur i klubben eller föreningen. Vi fungerar som rådgivare eller fystränare efter era behov, med fokus på individuell utveckling för varje lagmedlem. Detta resulterar i en ökad prestation och minskad skaderisk. Efter initial analys arbetar vi kontinuerligt för att förbättra lagets grundnivå och hjälper både spelarna och föreningen att nå sin fulla potential.

Företagshälsa

Gör en aktiv satsning för de anställdas och företagets välmående! Vi tror på ett heltäckande koncept där vi är med hela vägen. Det innebär individuella screeningar, gruppass, ergonomirådgivning och föreläsningar rörande hälsa. Konceptet går självklart att justera efter era önskemål och behov.

Behandling

Behandlingar

Vi på GOAT Sports erbjuder mångsidiga behandlingar för specifika besvär, återhämtning mellan träningspassen och avkoppling under stressiga perioder.

NAPRAPATI
Våra naprapatbehandlingar anpassas individuellt för smärtlindring och rehabilitering. Vi använder bl.a manipulation, triggerpunktsbehandling, mobilisering och träning/rehab. 45-minuters nybesök, 30-minuters återbesök.

SPORTS MASSAGE
Lindra muskelvärk och påskynda återhämtning med en djupgående 30/60-minuters massage.

COACHES CHOICE
Låt coachen rekommendera rätt behandling för dig. Välj mellan 30/60-minuters sessioner.

MASSAGE
Klassisk 60-minuters massage för avkoppling och välmående.

Alla våra behandlingar är berättigade till friskvårdsbidrag.

Medlemskap

Medlemskap

På GOAT Sports Training Facility i Malmö finner du ett modernt gym för individuell och gruppträning, med fokus på funktionell träning. Vårt medlemskap PC4E, ger struktur och individuell anpassning.

Med PC4E-medlemskapet får du:

 • En skräddarsydd screening och digitala träningsprogram.
 • En timmes kostnadsfri coachning eller behandling varje månad.
 • Fri tillgång till gruppträningspass med professionella coacher.
 • Tillgång till vår premiumanläggning dygnet runt.
 • Handdukar och vattenflaskor.
 • Medlemspriser på personlig coaching.

Din coach stöttar, leder och utbildar dig. Varje månad är ett steg mot den bästa versionen av dig själv.

Gruppträning

Gruppträning

GOAT Sports Gruppträning har alltid en röd tråd av funktionalitet och träningslära för alla nivåer, från nybörjare till erfarna. Våra erfarna GOAT Sports-coacher leder varje pass för att maximera din träning för kropp och själ!

Gruppträning erbjuds regelbundet på GOAT Sports Training Facility och i våra GOAT Sports Training Boutiques.

Kontakta respektive anläggning för mer information.

Paket

Det är dags för en förändring! Kom igång med våra kompetenta coacher för att nå dina fysiska mål. Under 12 veckor får du strukturerad träning och träningslära, med ett skräddarsytt program och kontinuerlig coachning. Vi inleder med en screening och nulägesanalys, inkluderar kostplaner och regelbundna uppföljningar. Priset är 9 995 kr. Börja din resa mot din bästa version nu!

 • Screening
 • 12 PC sessioner
 • Träningsschema
 • Kostupplägg
 • Veckovis uppföljning