GOAT Sports Training Facility

På GOAT Sports Training Facility i Malmö erbjuder vi ett modernt gym i fräscha lokaler, anpassad för individuell samt gruppträning, med en enda maskin i fokus – din kropp!
Vi sätter betoning på funktionella redskap som passar nybörjaren såväl som den elitsatsande atleten.

I våra medlemskap ingår gruppträningspass kostnadsfritt och du kan boka flera pass i veckan. I gymmet finns det även goda möjligheter till individuella omklädningsrum med dusch, samt handduksservice för den som inte vill packa en för stor ryggsäck.

Vår filosofi är att lära ut så mycket vi kan kring träning, på så sätt får ni fler verktyg under er egna resa att ta er ann utmaningarna som dyker upp längst med vägen.

”Membership” är medlemskapet som ger dig tillgång till gymmet, alla gruppass samt handduksservice.

I medlemskapet ”Personal Coaching for Everyone” (PC4E) så ingår förutom förmånerna i ”Membership”, att man dessutom blir tilldelad en egen coach. Du får genomgå en Screening och därefter sätter coachen ihop ett skräddarsytt träningsupplägg utefter era behov och mål.
Varje månad följs du sedan upp av din coach med en personlig coaching timme, där ni utvärderar din träning och skapar nya ruiner i ditt träningsupplägg.

Bli medlem hos oss idag utan bindningstider!
Membership: 449kr/mån.

PC4E (Personal Coaching for Everyone): 995kr/mån.

Gymmet är öppen för medlemmar varje dag på året, 05:00 till 23:00.

Chase GOATNESS

Boka in en kostnadsfri konsultation med en av våra diplomerade coacher för att komma igång!